Jag kommer hem!

Idag, om bara några få timmar, sätter jag mig på planet hem! Äntligen! Och imorgon vid lunch landar jag i Sverige.



Jag längtar så, mina väskor är packade, allt är klart, jag sitter i soffan och väntar, tittar på TV och trippar på Vicodin samtidigt som jag försöker att inte somna än. Jag tänker att jag vill försöka vända dygnet så snart som möjligt. För första gången ska jag flyga buisness class och det ska bli intressant att se hur det är, antagligen ganska soft =).

När jag landar kommer mamsen och hämtar upp mig =) Men tyvärr får jag inte åka hem först, utan först blir det sjukhuset, och antagligen kommer jag opereras innan jag får lov att åka hem.

Men men... SVERIGE HERE I COME <3

Kort uppdatering...

Allting pekar nu mot att jag kommer få avbryta mitt år och åka hem, jag väntar på att få klartecken från läkare att det ska bli säkert för mig att flyga, och att försäkringsbolaget lyckas hitta en flygbiljett till mig vilket kan bli krångligt nu såhär när det är springbreak och påsktider. Jag hoppar fortfarande runt på kryckor och med en stabiliserande skena från låret till vaden, än så länge har jag inte fått någon officiell diagnos eftersom jag inte gjort MR än men orthopeden misstänker att jag har LCL




Vi får se hur det blir... mamma har iaf informerat mig om att det blir ingen mellan landning hemma efter att jag landat på landvetter, utan dirket till sjukhuset...

Skadad...

Jag vill inte lägga ut för mycket information om detta än pga försäkringar och pågående konflikter, men i söndags var jag ute och vandrade, jag ramlade och skadade mitt högra knä illa.




Jag fick bäras på  bår till närmaste räddningsrutt



Jag kom till akuten och blev röntgad och hemskickad med en skena, inga benbrott men jag ska träffa en orthoped imorgon. Där emellan skulle man kunna tänka att jag har spenderat all min tid i detta läget:



Men emellan nu och i söndags har det hänt massa andra saker, och kontentan av det hela är att kanske blir det så att jag kommer hem tidigare än vad jag hade planerat att göra, antingen för att mitt knä behöver mer vård eller för att min arbetssituation inte funkar så bra just nu.

Så så är det för tillfället, mycket kommer att avgöras idag och imorgon tror jag...

Jag önskar att jag kunde berätta och visa mer, men det hade bara varit obegåvat just nu, och ni känner ju mig.

Puss


V-blogg från Rollerderbyt =)

Bättre sent än aldrig ellerhur?




Här har ni förresten en kort och koncis genomgång över vad rollerderby handlar om =)


20 grader, sol och hike!

Detta är från igår =)





Ut och rör på er ni me! Kram

Hypnos goodie =)






Detta lärde vi oss om igår på min hypnoskurs, detta tycker jag är så sjukt intressant, fatta va kroppen och hjärnan är fantastisk!

Och idag så hade vi en del frivilliga klienter som vi arbetade med, det var en låååång dag, vi gjorde vårat slutprov (Nu är det gjort!) Och alla klarade det galant såklart ! Jag sprang runt under en av pauserna med min über dåliga kamera, men här är iaf lite av vad jag fångade =)




Nu får ni höra hur min engelska låter just nu =) Och även träffa två (Karen M och Bennett) av mina klasskamrater när vi fånar oss lite under rasten.



Här är en bild på mina andra klasskamrater, Lynne, Karen S och Pat.



Mer posing, synd bara att bilden blev suddig =/

Well well, avslutning på kursen har vi den 24 April, då får vi vårat fina papper där det står att jag officiellt kan kalla mig hypnoterapeut! Och då kommer vi antagligen ta en gruppbild med hela klassen som såklart kommer upp här!

High five på den!

My favorite passtime....

Is getting lost in the militarybase aparently....

Eller inte, men ändå händer det...



Man blir lätt nervös, fast jag tänker att om någon skulle ta mig när jag hamnar sjukt fel så får jag peka på officers stickern på bilen och se lite sträng ut så dem tänker att jag är officersfru, då kanske jag kommer undan lättare =S

Puss

Rollerderby!

Åhh det kommer bli så ballt! Ända sen jag såg filmen "Whip it" som jag bloggat om tidigare (länk) har jag velat gå på ett rollerderby, och nu har universum synkroniserat så jag fått chansen att gå och se DCs Rollergirl lag spela på hemmaplan i helgen! Yeehaw! 






Så detta ska jag gå och kolla på i helgen =D

Helgen efter det har jag hypnoskurs igen, det börjar gå mot slutet nu (> _<) sen blir jag certified hypnoterapist inom NGH! ( Med andra ord kommer jag få ett sånt här fint papper att rama in och hänga upp på väggen ^^)






Och på tal om fina papper man får att rama in och hänga upp på väggen, Sista helgen i mars ska jag åka ner ytterligare en vända till Richmond för min andra och sista obligatoriska kurs. Denna gången kommer jag läsa en kurs om Kvinnor i Amerikansk historia.





Och tänk att det fanns folk som inte kunde förstå varför jag ville åka till USA.. Clueless..

Puss och kram på er!

Man kanske skulle ta och gå på konsert?

Hittade ett band här om dagen som jag blev lite kär i, dem gör grym musik! Och Natalie luskade fram att dem har konsert i Richmond snart, man kanske skulle göra ytterligare en liten roadtrip ner dit... dam dam dam ^^


Pinappleturnover

Så, även om jag inte gillar många sötsaker här borta (som mest smakar kemikalier och kommer med en hel bok med tillsatser som bihang) så finns det ju såklart en del mumsiga hemmagjorda godsaker som jag fastnat för. Här är receptet på en av dem! Super mumsigt

Pinappleturnover även kallad pineapple upside down



Ingredienser

Dekoration
# 2 burkar Ananas ringar
# 50 gram brunt socker
# 50 gram mjukt smör
# 4 msk ljus sirap
# 1 burk marachino körsbär

Kakan
# 100 gram socker
# 100 gram mjukt smör
# 2 ägg
# 150 gram vetemjöl
# 1 tsk bakpulver

Anvisningar:
Värm ugnen till 175c.

Placera ett smörpapper i botten av en djup långpanna.
Blanda brunt socker, smör och sirap till jämn smet som du sprider ut
över smörpappret jämnt. Placera ut ananas ringarna och körsbären (som på bilden)
över smeten.

Vispa ihop ägg och socker i en skål. Blanda bakpulver och mjöl och rör ner det i
skålen tillsammans med det mjuka smöret till en jämn smet som du sprider ut i långpannan.

In i ugnen på 175 c i circa 25 minuter. Testa för att se om kakan är färdig med en tandpetare.

Är god att servera tillsammans med tex; vispad grädde, vaniljsås eller vaniljglass.

Mother F*****

Tog sista hepatit sprutan idag, och till min stora förvåning gjorde det så ont att jag höll på att gå åt, jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna i hallen utan för sjuksköterskans rum efteråt. Helt galet, hon måste gjort nått konstigt. Jaja nu är det över iaf, och jag kan gå vidare med livet =P


RSS 2.0