Ny arbetsplats!



Idag gör jag första intro passet på en ny gruppbostad, det känns riktigt spännande faktiskt =)

Letar lägenhet!

Nog för att jag har det bra hemma hos mamma och pappa, men gud va jag längtar efter att ha egen lägenhet igen. Inreda hur man vill, göra vad man känner för när man vill, ha ett privatliv, kunna bjuda hem kompisar spontant osv. Så nu är sökandet i gång (eller tja, har vart ett tag kanske jag borde säga)

Bara för att jag är ivrig att flytta hemifrån så tänker jag ju inte ta första bästa. Ne jag har en del krav som min nya lägenhet måste uppfylla, några som absolut inte är förhandlingsbara! =)


Badkar är ett absolut måste i min nästa lägenhet, det är inte förhandlingsbart, och där ska jag ligga och marinera mig minst en gång i veckan =) Och när vi endå pratar badrum, så hade det varit ett stort plus med ett fönster, om än så litet, men endå!


Balkong är ytterligare ett absolut måste! Storleken kan hända att jag kan tänka mig att kompromissa med, helst av allt skulle den ju vara gigantisk =)



Kök, Ingen himla kokvrå eller nått sånt, nej det ska vara ett riktigt kök, och det ska få plats ett matbord. Ett fönster är också nödvändigt för ordentlig ventilering när man lagar mat, för det gör jag ofta. Sen är det ju sjukt tråkigt att äta mat i ett rum utan fönster!



Garderober i all ära men efter att jag kom hem från USA så är mina garderober överfulla med kläder och tillbehör (läs: skor och väskor) så det hade varit riktigt nice att ha en klädkammare =) Men det är inte en dealbreaker.


Location, location, location! Jag vill inte bo i vilket område som helst, jag vill bo ganska centralt, i Uddevalla, så är det bara, sen vilket vädersträck det blir återstår att se =) Och jag vill inte sätta mig i höghus igen, så miljonprogramsbetonghusen går bort direkt, been there, done that, got that T-shirt!



I övrigt så har det inte så stor betydelse om det är en 1a eller 2a, det beror på pris, läge, storlek och så vidare, det ultimata hade väl varit en "ett och en halva" stoleksmässigt sett. Men en stor etta eller liten tvåa hade vart bra också. Det är viktigt för mig med en bra planlösning, ordentligt ljusinsläpp (läs: många fönster för alla mina blommor), vilka grannar man har, att man inte bor på 4 våningen utan hiss när man flyttar ;-) och att man har en pålitlig hyresvärd.

Har jag glömt nått nu? XOXO /K


Don't let 'em kill your soul...


Fotografering med Mr X

Igår var det som sagt fotografering med Mr X. Vi började nere vid havet vid Saxenhof I Ljungskile och avslutade inne på ett Industriområde i Uddevallas hamn. Här är lite bilder från sessionen:
























Allt som allt blev jag riktigt nöjd med bilderna. Vad tycker ni? Kommentera gärna =) Puss

Profil uppdatering

Har nu uppdaterat min profil som ni hittar till höger om ni trycker på bilden av mig ---------->

Ps. Bilder från igår kommer senare idag, men först ska jag sova lite. Puss

Det är skönt att vara hemma igen...

Vackra solnedgångar

Promenader med Lella Sara =)

Vitsippor som blommar

Farliga djur man kan identifiera =P

Idag spenderade jag lite tid ute vid havet

Och i Uddevalla, men mer bilder på det sen =)

 

Puss


Inspirerande ord

Min kära vän Lisa snubblade på detta citatet och la upp på sin blogg och jag tyckte att det var så underbart bra att jag var tvungen att sprida det vidare, so here goes:

”LIFE IS SHORT. Hold hands, not grudges. Max out your passport.
Grow older without growing up. Do something that scares you. Get your hans dirty.
Adopt an animal.Shave your head, at least once. Make time for silly. Savor every sip. Walk, don´t drive.
Skip, don´t walk. DO it for love, not for profit. Be the first to appologize. Plug the meter for someone else.
Plants lots of trees. Learn to dance a jig. Listen first, talk second. Build communities, not empires.
Thank a teacher. STAY AWAKE FOR IT.”


Ha en underbar dag! Puss

Where your crazy heart want's to go...

Detta har jag väntat på länge, och så äntligen kom det på posten här om dagen!


Pakeeeet! Till mig =D från staterna!


Mitt hypnoterapeut certifikat och diplom! =D (Och lite smått och gott)


Såå NU äntligen var det klart! Och det känns gör bra!

Sug på den ni!

Kreativ period?

Denna veckan har jag jobbat 6 dagar! Typ hela tiden med andra ord, men när jag varit ledig så har jag också sett till att hålla mig sysselsatt =). Här om dagen lärde jag mig till exempel ett nytt party trick (Se bilden)!




Och så träffade jag min kusin igår och han sprutar eld på fritiden, och det har jag enda sen jag var liten såklart tyckt verkar kul, så det ska bli nästa projekt jag ska ta mig an =) Så igår lärde jag honom tricket med spiken, och han gav mig en liten demo på eldsprutning=D


Detta är en bild på D från hans facebook, hoppas han inte har nått emot det!

Det kommer bli grymt, jag är astaggad! XOXO / K

RSS 2.0