Så j-la bra att jag bara måste dela med mig ^^

Introt är lite långt, men lätt värt det ^^



Soooo..

Nu ar min dator ominstallerad.... och alla mina viktiga dokument och alla mina bilder fran det senaste halvaret borta. Vilket inte ar det roligaste, speciellt inte har borta nar bilder och videosnuttar pa nara och kara betyder sa mycket. Dessutom brukade jag gora kopior pa brev och vykort jag skickat sa man skulle komma ihag en manad senare nar man far svar vad som stod i det forsta brevet, so now i'm going to be clueless ^^

Men for att se det positiva i det hela ar att jag inte behover dela dator med min varldfamilj langre och antligen kan fa lite lugn och ro, lyssna pa den musiken jag vill och efter detta borja skriva inlagg med svenska bokstaver igen.

Som en liten updatering kan jag informera om att jag anmalt mig till ytterligare en kurs i Richmond, sa jag och Natalie ska bila ner dit igen iborjan av springbreak. Kursen handlar om kvinnornas roll i Amerikas historia. Kan bli intressant, om inte annat sa ar det mina sista obligatoriska poang som jag maste ta, eftersom min hypnoskurs inte raknas in.

Pa tal om den, sa har jag tva dagar till helgen med hypnosutbildning, det kommer latt bli grymt, vi kommer borja hypnotisera och bli hypnotiserade! Dam dam dam!


Hypnosis training in session!

You guys are awsome! Trots min langa franvaro sa ar ni fortfarande inne och laser, jag kanner mig smickrad =)

Jag vill borja med att saga att jag tyvarr maste skriva pa ett amerikanskt tangentbord och kan inte lagga upp bilder da min svenska laptop har krashat totalt och kommer vara nere i minst tva veckor... Vilket ju saklart suger, speciellt eftersom jag antagligen kommer forlora alla bilder jag har tagit fram till nu, och let's face it det var ju bara en tiodel som kom upp pa bloggen. Sa det kanns inte sa kul.

I ovrigt sa har jag kannt mig lite deppig pa senaste tiden vilket ar en av anledningarna till att jag inte skrivit. Det kandes tufft att fira jul, nyar och min fodelsedag med manniskor jag gillar men inte kannt sa lange. Det kandes lite tomt.

Hurs som helst sa aven om jag fortfarande langtar hem mycket for tillfallet sa ar jag pa gott humor och det kanns battre just nu eftersom min hypnostraning dragit igang denna helgen, sa jag har haft mina tva forsta traningsdagar=D!

Vi har fatt massa material, bocker, skripts, induktioner, cd-skivor, dvd-skivor and my first tool of the trade m.m och lektionerna ar riktigt intressanta, jag har fatt en hel del tankestallare och klassen pa sammanlagt 6 personer ar bra balanserad. Det kanns kul att traffa lite nya manniskor och komma ur au pair kretsarna lite.

Vi far hem laxa och igar testade jag lite av vad jag lart mig pa Natalie och lyckades att hypnotisera hennes hander samman ^^. Det var kandes ganska coolt. =)

Over and out for now! Hugs and kisses!


RSS 2.0